Despre mine

În primul rând, vreau să vă mulţumesc tuturor celor ce vizitaţi şi îmi citiţi blogul. Este o adevărată plăcere ca ceea ce tu doreşţi să transmiţi, ajunge la persoanele care au nevoie de o parere, sau pur si simplu doresc să se destindă puţin.

Numele meu este Ştefan, şi sunt absolvent al Facultăţii de Psihologie.
Printre pasiunile mele se numără lectura, (în special carţile Fantasy, cele istorice şi distopiile), scrisul (altfel nu m-aţi fi găsit pe aici, nu?), socializarea, plimbările în a er liber (în special cele în natură), şi călătoriile.  iubesc animalele şi sunt mereu deschis noilor provocări, gata să experimentez lucruri noi.
Cât despre lucrurile care-mi displac, în top 3 se află alcoolul, tutunul şi oamenii falşi, acele persoane ce doresc a fi cu totul altcineva decat propria lor persoană

După cum spuneam mai sus, să cunosc oameni noi reprezintă una dintre activitaţile mele preferate, asa că nu te sfii să laşi un comentariu în caz de ti-a plăcut vreo postare, fie ca eşti de aceeaşi parere cu mine sau esti de o cu totul alta, în totdeauna am apreciat diversitatea opiniilor si discuţiile constructive. un alt lucru pe care-l ador sunt dezbaterile, lucru care cred ca a reieşit şi din rândurile anterioare.

De asemenea, daca ai vreo sugestie, nelămurire sau orice altceva, mă mai poti contacta pe
Facebook,
Pentru cei ce sunt curioşi ce mai lecturez am şi un cont de Goodreads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu