joi, 1 decembrie 2016

Blog cu miros de zăpadă, sau când magia sarbatorilor iese la iveală

Vine iarna, bine-mi pare.... Şi sa ştiţi că aşa şi este, chiar îmi pare nespus de bine
Dintre toate anotimpurile, iarna se numără printre favoritele mele. Este primul pe lista, şi cred eu, aşa vă rămâne şi în anii ce vor urma.
Magia sărbătorilor, temperaturile scăzute, colindele, aromele de ciocolată caldă, scorţişoară si orice altceva mai este specific acestui sezon, toate aceste lucruri mă fac să mă bucur din plin de tot ceea ce este frumos in jurul nostru

Iată că a venit şi întâi decembrie, asadar prima zi de iarnă ne bate la uşă, in acelaşi timp cu ea, toată lumea începe să simtă, fiecare in felul ei, farmecul acestei perioade mirifice.
Eu personal în această perioadă încep să ascult colinde într-o veselie (fie că sunt autohtone sau de peste hotare), mă înteresez de orice are legatură cu sărbătorile, de la decoraţiuni, dulciuri etc, până la cărţi, filme şi muzică.

Tocmai de aceea, inspirat de alţi bloggeri fiind, m-am gândit sa dau si eu startul acestei perioade de vis, chiar aici pe blog.

În funcţie de timp, inspiraţie şi material disponibil, voi încerca să postez lucruri ce tin de aceasta perioadă. De la recomandări de muzică specifică sărbătorilor, evenimente interesante la care am luat parte, recomandări de cărţi cu miros de sărbătoare, precum şi diverse amintiri faine legate de plăcutele clipe ale acestei luni petrecute cu ani in urma, dar şi alte lucruri, voi încercă să le strâng pe toate de-a lungul acestui decembrie luminos.
Ideea este că prea multă negativitate, stres şi agitaţie apare în această perioadă, cand ar trebui să se întâmple exact contrariul. Eu voi încerca, pe cât posibil, să scot la lumină cât mai multe momente frumoase, pozitive, magice or amuzante ale lui decembrie.

Aşadar, cu şperanţa că înspiraţia nu mă vă părăşi, vă aştept pe aici in zilele şi săptămânile ce vor urma.
Vă urez tuturor să aveţi parte de un decembrie magic, minunat, şi sa nu uităm: La mulţi ani, România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu